Kontorsstädning utfört på Södermalm

Behöver du hjälp med kontorsstädning på Södermalm?

Då har du kommit till helt rätt städföretag. Exxit Clean AB är ett välrenommerat städföretag med 29 års erfarenhet i städbranschen. Vi är stationerade i södra Stockholm. Vår städpersonal har under årens lopp utfört kontorsstädning till företag på Södermalm, så vi är väl bekanta med hela upptagningsområdet och kontor runt Södermalms stadsdelsområde, Danvikstull, Hammarbyhamnen,  Katarina-Sofia, Hornstull, Söder Mälarstrand, Långholmen, Reimersholme och Gamla Stan.

 

Professionell kontorsstädning på Södermalm

Tack vare vår duktiga personal kan vi erbjuder våra kunder en professionell kontorsstädning på Södermalm med ett arbetssätt som präglas av helhetssyn och gediget entreprenörskap med kvalitet, erfarenhet och kompetens.

En regelbunden kontorsstädning av företagets arbetsplatser är viktig för både din egen och dina medarbetares hälsa och trivsel på företaget. Om hela arbetsplatsen är välstädad, mår alla anställda bättre och får det lättare att koncentrera sig på sina arbetsuppgifter och företagets kärnverksamhet.

Städservice med kundanpassning

Det är inte bara dina medarbetare som ska uppleva ett trevligt kontor och en bra arbetsmiljö. Det är även viktigt att dina kunder upplever ditt företag som snyggt och rent.

Det känns alltid tryggare för en kund att göra affärer med ett företag som upplevs som städat, rent och välorganiserat. Därför är en bra utförd kontorsstädning viktig.

Detta ingår vid vår kontorsstädning:

Vi kan skräddarsy våra städtjänster vid kontorsstädning efter ditt behov och det upplägg du söker eller som passar ditt företag. Självklart hjälper vi gärna dig med en översyn av ditt kontor för att kunna föreslå ett optimalt upplägg som passar ditt företag utefter vår egen erfarenhet och kunnande.

Vi har svensktalande personal så att du och din personal enkelt kan kommunicera med våra duktiga medarbetare.

  • Dammsugning vid behov.
  • Moppning och våttorkning.
  • Rengöring av toalettutrymme.
  • Rengöring av kökstrymme.
  • Avtorkning av fria ytor .
  • Tömning av papperskorgar.

KONTORSSTÄDNING PÅ SÖDERMALM?Kontakta oss för offert