kontorsstädning utfört på kontor i Johanneshov

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Johanneshov?

Exxit Clean är ett välrenommerat städföretag med 29 års erfarenhet. Vi är stationerade i södra Stockholm och vår städpersonal har under årens lopp utfört kontorsstädning i Johanneshov. Vi är lokalt förankrade så vi är väl bekanta med hela upptagningsområdet och kontor runt Johanneshov, Södra Hammarbyhamnen, Hammarby (Hammarbyhöjden), Globen, Blåsut, Björkhagen, Enskededalen, Kärrtorp och Bagarmossen.

Tack vare vår duktiga personal kan vi erbjuder våra kunder en professionell kontorsstädning med ett arbetssätt som präglas av helhetssyn och gediget entreprenörskap med kvalitet, erfarenhet och kompetens.

En regelbunden kontorsstädning av företagets arbetsplatser är viktig för både din egen och dina medarbetares hälsa och trivsel på företaget. Om hela arbetsplatsen är välstädad så mår alla anställda bättre och får det lättare att koncentrera sig på sina arbetsuppgifter och företagets kärnverksamhet.

Städservice med kundanpassning

Det är inte bara företagets medarbetare som ska uppleva ett trevligt kontor och en bra arbetsmiljö. Det är även viktigt att dina kunder upplever ditt företag som snyggt och rent.

Det känns alltid tryggare för en kund att göra affärer med ett företag som upplevs som välorganiserat, städat och rent. Därför är en bra utförd kontorsstädning viktig.

Detta ingår vid vår kontorsstädning:

Vi kan skräddarsy våra städtjänster vid kontorsstädning efter ditt behov och det upplägg du söker eller som passar just ditt företag. Vi rekommenderar gärna dig ett bra och fungerande upplägg som passar ditt företag utefter vår egen erfarenhet och kunnande.

Vi har svensktalande personal så att du och din personal enkelt kan kommunicera med våra duktiga medarbetare.

  • Dammsugning vid behov.
  • Moppning och våttorkning.
  • Rengöring av toalettutrymme.
  • Rengöring av kökstrymme.
  • Avtorkning av fria ytor .
  • Tömning av papperskorgar.

KONTORSSTÄDNING I JOHANNESHOV?Kontakta oss