Städat kontor i Västberga

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Västberga?

Då har du kommit till rätt städföretag. Exxit Clean är ett välrenommerat städföretag med 29 års erfarenhet. Vi är stationerade i Stockholm och vår städpersonal har under årens lopp utfört kontorsstädning i Västberga, så vi är väl bekanta med hela upptagningsområdet och kontor runt Västberga industriområde, Liljeholmen och Årstadal.

Tack vare våra nöjda kunder och vår duktiga personal kan vi erbjuder våra kunder en professionell kontorsstädning med ett arbetssätt som präglas av helhetssyn och gediget entreprenörskap med kvalitet, erfarenhet och kompetens.

En regelbunden kontorsstädning av företagets arbetsplatser är viktig för både din egen och dina medarbetares hälsa och trivsel på företaget. Om hela arbetsplatsen är välstädad så mår alla anställda bättre och får det lättare att koncentrera sig på sina arbetsuppgifter och företagets kärnverksamhet.

Städservice med kundanpassning

Det är inte bara dina medarbetare som ska uppleva ett trevligt kontor och en bra arbetsmiljö. Det är även viktigt att dina kunder upplever ditt företag som snyggt och rent.

Det känns alltid tryggare för en kund att göra affärer med ett företag som upplevs som städat, rent och välorganiserat. Därför är en bra utförd kontorsstädning viktig.

Detta ingår vid vår kontorsstädning:

Vi kan skräddarsy våra tjänster vid kontorsstädning efter ditt behov och det upplägg du söker eller som passar ditt företag. Vi rekommenderar gärna dig ett optimalt upplägg som passar ditt företag utefter vår egen erfarenhet och kunnande.

Vi har svensktalande personal så att du och din personal enkelt kan kommunicera med våra duktiga medarbetare.

  • Dammsugning vid behov.
  • Moppning och våttorkning.
  • Rengöring av toalettutrymme.
  • Rengöring av kökstrymme.
  • Avtorkning av fria ytor .
  • Tömning av papperskorgar.

OFFERT PÅ KONTORSSTÄDNING i VÄSTBERGA?Kontakta oss