Storstädat kontor redo efter semester

Lokalvård och storstädning i Stockholm

Det uppskattas av personalen att få komma tillbaka till en trevlig och ren arbetsmiljö efter en kortare ledighet eller semester.

Lokalvård med storstädning innebär att vi utför en ordentlig rengöring av dit kontor en till två gång om året. Grovrengöring av väggar, torkning av golv, dammsugning, rengöring av fönsterkarmar, stolar och arbetsbänkar. mm, dvs. sådant som inte ingår i den dagliga städningen.

Storstädning med kundanpassning

Vi sätter oss in i dina förutsättningar och behov av städningsrutiner och lokalvård. För oss är mindre eller större uppdrag lika betydelsefulla. Vårat mål är att fullfölja våra kundens planer och idéer.

Genom vår långa och goda erfarenhet inom städservice och lokalvård i Stockholm kan du lita på våra professionella medarbetare och låta oss ta över hela ansvaret så att företaget kan få en ren och trivsam arbetsmiljö.

Detta ingår vid en storstädning

Med långa erfarenhet av storstädning kan du känna dig trygg att arbetet blir korrekt utfört. Vi anpassar oss alltid efter dina behov. Här kan du se några av allt som utförs vid storstädningen.

  • Dammsugning och moppning av golv.
  • Rengöring av golvlister, dörrfoder, dörrar och kontakter.
  • Rengöring av karmar, fönsterbrädor samt målade ytor.
  • Rengöring av köksbänkar, skåp och lådor.
  • Rengöring av sanitetsporslin, golv och kakel.

KOSTNADSFRI OFFERT PÅ STORSTÄDNING?Kontakta oss