Trappstädning i Stockholm

Trappstädning i Stockholm

En välstädad trappuppgång bidrar till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare. Kontinuerlig trappstädning i flerbostadshus minskar dessutom risken för halkolyckor.

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag och fastighetsägare i Stockholm.

Trappstädning och kundanpassning

Vi sätter oss in i dina förutsättningar och behov. För oss är små eller stora uppdrag lika betydelsefulla. Vårat mål är att fullfölja kundens planer och idéer.

Vi utför trappstädning främst till bostadsrättsföreningar , bostadsföretag och fastighetsförvaltare i Stockholmsområdet. Vi anpassar städningen efter fastighetens behov, men normalt sker städningen i trappuppgången en gång per vecka under vår, sommar och höst. Under vinterhalvåret kan trapphuset behöva göras rent oftare. Vi utför även städning i övriga lokaler som förråd, gemensamhetslokal, tvättstuga mm.

Detta ingår vid trappstädning

Vi har lång erfarenhet av trappstädning i Stockholm vilket gör att vi kan ta över hela ansvaret för en ren och trivsam miljö i din trappuppgång. Städningen anpassas för fastighetens behov. Här är några av de tjänster som ingår vid en trappstädning:

  • Golv och trappor sopas och våttorkas.
  • Hissgolv sopas och våttorkas.
  • Entrémattor skakas eller dammsugs.
  • Skrapgaller alternativt skrapmatta rengörs.
  • Portglas och speglar putsas.

KOSTNADSFRI OFFERT PÅ TRAPPSTÄDNING?Kontakta oss